onsdag 2 februari 2011

Björn Grundström ny backstagemanager.

Och vad fan är en backstagemanager då undrar ni?!

Jamen han som ser till att vi har allt både på och utanför scenen, ser till att rekvisitan kommer in i rätt tid och ut på scenen o.s.v
Backstagemanagern hjälper också till med showen när det kommer till musik och ljudeffekter vid vissa scetcher, då han har kontakt med ljudteknikern som inte finns på plats vid scenen.
Han skall också vara till hands för vår roadmanager som styr själva turnen med lokaler och förtäring under resan, ser även till att det finns frukost till skådespelarna på bussen varje morgon.
Det inte bara att vara backstagemanager med andra ord, men Björn kommer fixa detta, han var ju med sist vi var iväg och han lära sig lite av våran avgående backstagemanager Anna Olsson, så det kommer gå hur bra som helst.

Vår första backstagemanager Anna Olsson.

                                                   Vår nya backstagemanager Björn Grundström.

Två härliga människor som smälte in i vårt ganska så smått sjukt vridna och konstiga gäng direkt.

 En annan härlig människa är vår turne/roadmanager och media dirigent Per Sonerud.

Han sitter i dessa dagar med spännande möten med en rad olika produktionsbolag som är och rycker i småstadslivfenomenet, Robert Aschberg var ett namn han träffade hörde jag, jaja vi får se vad som händer, vi gnuggar på med våra shower och filmplaner vi iaf, sen är det ju andra avsnittet av Anosch vägkrog nu på fredag, hörde att det skulle vara Rockabilly afton där då, yeeha spännande!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar