lördag 12 februari 2011

Tack Martina för blogginlägget och gamla showen drar som aldrig förr.

Gamla showen åker ut en sista sväng nu i vår.

Och vilket tryck på biljetterna det är, när vi bestämde oss för att köra en sista sväng med förra årets succe Småstadsliv LIVE trodde vi att det skulle bli svårt att fylla salongerna, men så fel vi hade.

I skrivandets stund med över en månad kvar till föreställningarna i Härnösand och Gävle är det redan slutsålt, och pga av det enorma trycket har extraföreställningar lagts in där, vi visste att det var ganska många som inte lyckades komma över en biljett i första svängen med vår show, men att det skulle fyllas på så här snabbt är ju helt sanslöst.

Över 9000 personer har redan sett Småstadsliv LIVE "Bland vargar och städkärringar" och den här extrainsatta vårsväng ser att kunna bli en slutsåld historia den med, det är något som övergår vår vildaste fantasi.

ni som missade förra årets Småstadsliv LIVE har alltså en sista chans nu, men skynda på för biljetterna tickar som sagt på i rask takt, sen i sommar kommer som sagt den nya showen som kommer dyka upp i både Gävleborg som Västernorrland, all info kommer på vår hemsida.

                                                Ses snart därute, Ding ding ding!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar