måndag 31 januari 2011

Idag hittade vi Anosch vägkrog, och besökte en ensam Janne.

Idag blev en mycket bra dag.

Först tog Martina och jag en fika på nya fiket i Edsbyn och diskuterade lite om framtiden, hon har ju härliga planer på att utbilda sig till makeup stylist efter sommaren, mycket bra val tjejen.
Kommer bli grymt bra att ha en sån utbildad i gänget, så kanske Christian och jag slipper se ut som två påskkärringar i framtiden efter att vi sminkat oss.

Sen diskuterade vårturnen, och såklart så kom vi in på våra ideer att spela in en ny film med kroglivstema, men då behöver vi en krog som passar in att spela in på, vi tog en chansning och besökte en närbelägen krog med alla dom ingredienser som vi söker, och så jävla perfekt det var, så nu är det bara att skriva manus för krogen står där och väntar på oss och är redo för filminspelning.

Vi avslutade denna framgångsrika dag med att besöka Janne i älglösa jaktlag, jag fick ett sms om att han hade slut på cigaretter och vi tog en avstickare upp mot Galvenreviret för att hälsa på denne man, vi bjöds på trevlig underhållning i form av orgelkonsert, men jag tror nog det blev ganska ensamt sen Örjan fick skaka galler, ja ni kan väl kolla själv på klippet här nedan där vi träffade Jan i Älglösa jaktlag.



1 kommentar:

  1. Inte ser ni ut som nå påskkäringer e. Men de blir ju jättebra de, då kan ju Ingemar å städisarna ha sminkade sår efter alla sina vurper.

    Kroglivtemat blir spännande re, å få se alla figurer inta barer å dansgôlv eller va ru nu hitter på.

    Jasså, så Örjan skaker galler...

    SvaraRadera