måndag 14 februari 2011

I småstadslivs fotspår.

Folk besöker våra inspelningsplatser.

Jag själv är en riktig filmnörd som älskar film, och jag är också en såndär person som mer än gärna besöker dom ställen där scener från kända filmer spelats in, att vandra runt och kunna säga här var det, tänk du! här stod dom och här spelade dom in den och den scenen.
Bilden här nedan är ju från Phuket Thailand där man spelade in James Bond filmen mannen med den gyllene pistolen och filmen The Beach med Leonardo dicaprio.



Men att folk skulle besöka våra inspelningsplatser där våra småstadslivfilmer spelats in är ju fantastiskt smickrande, då börjar man förstå hur pass weird och stort detta har blivit, folk har alltså åkt långväga för att vandra runt i videobutiken i Bollnäs där vi spelade in småstadsliv 1 och scenen med Ronnie Ström som skulle hyra lite porrfilm, och folk har åkt mil efter mil för att ta ett foto med sin bil utanför Stånk tommys verkstan på andra sidan järnvägen mittemot el-giganten i Bollnäs.


Men än så länge har ingen hittat till stugan Älglösa i Galvenreviret där jaktlaget smider sina planer, ingen har heller hittat till stugan där Janne spelar med sin orgel och där Örjan bor med sin skällande hund Spruffs, så ännu finns det oupptäckt småstadsliv mark kvar.

Och i sommar ser det ut som att vår nya show har premiär på vår hemmaplan i Alfta och i den folkpark där vi spelade in Småstadsliv 3, där Perssons pack stod på scen och där Kenta kysste Vanessa för första gången, och åker du långväga för att se vår nya show i Alfta då kan ju du alltid bo på den camping där vi spelade in småstadsliv 3 och där familjen Andersson med Ingmar & Johanna lyckades riva förtältet m.m den campingen ligger ju vägg i vägg med folkparken.

Snacka om trampa riktigt i skiten i fotspåren av småstadsliv, sitta på samma camping som Ingmar tog sina första pruttare för att sedan gå in på parken och se vår nya småstadsliv show, kan inte bli bättre om man gillar vårt skit, så det sa!

Mer om nya showen och vart den har premiär m.m återkommer vi inom kort om på hemsidan, men det lutar som sagt mot vår hemmaplan och Alfta.

/Crille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar