söndag 20 februari 2011

Snart så rullar vi igång med 2011 projekten.

Nya filmens inspelningar börjar redan nu i april.

Ett tajt och tufft schema väntar oss nu under 2011 och det drar igång om några veckor då vårturnen börjar, sedan när vi kommer hem så står filmteamet redo att börja filma vår nästa film som tar oss med i krogbranschens vilda värld.

Och sedan gör vi ett avbrott med inspelningarna i maj då repetionerna för nya showen drar igång under 2 månader innan premiären går av stapeln i slutet på juli, då åker vi ut på en kortare sommarturne för att sedan när vi kommer hem i augusti återuppta filminspelningarna.

Sedan gör vi ännu ett avbrott i mitten på september för att repetera inför den stora höstturnen där vår buss rullar med som det ser ut nu 30st föreställningar på rad, tufft men samtidigt jäkligt kul att få turnera med detta gäng.

När vi sedan kommer hem i november väntar mer arbete med nya filmen som förhoppningsvis skall klippas och färdigställas då.
Sen skall vi även eventuellt i november repetera in vår nya julshow som vi rullar ut med i december, mer om detta längre fram när vi ser hur allt rullat på under resan här, det är ju som sagt en del som måste klaffa under resans gång för oss nu, men så här ser det ut för oss under resterande 2011 iaf, vi har lite att göra med andra ord, skall väl tilläggas att vi spelar in vårt humorprogram Anosch vägkrog under tiden åxå, samt en massa privata gig för företag m.m

Fullt ös, yeeeha!!!
                                                   Ses därute i buskarna gött folk!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar