måndag 7 februari 2011

Dags att skriva andra akten för nya showen.

Jao, lite press känner jag väl.

När vår första show blev så lyckad och så hyllad som den ändå blev så känner jag såklart lite press nu,
men samtidigt känner jag också en grym motivation att få följa upp detta live experiment med dessa fantastiska personer som vi har i vårt gäng och tillsammans göra nått ännu bättre.


Tanken med hela grejen är att vi skall skriva allt själva, vi ska forma vårt egna universum med våran humor och vårt språk som vi fyller med våra egensnickrade figurer. Vi ska kunna säga att det här, det var det vi som gjorde och ingen annan, sånt värderar vi jättemycket.

Både manus och regi skall gå under våra vingar, vi tänker inte låta någon erfaren teater regissör gå in och peta i detta, vår rädsla för det är att vi ska förlora småstadslivnerven och det förvandlas till något annat som vi inte kan stå för.

För ska vi vara ärliga är det inte många själar som kan riktigt förstå hur vi gör det, man förstår humorn och har jättekul åt den, men sen när det kommer till att snickra ihop den blir det lite snårigare, jag tror vi har hittat vår stil och vårt lilla knepiga språk som är svårt att bara hoppa in i, för den är uppbyggd under en mycket lång tid av ett sammansvetsat gäng från en väldigt liten by i Hälsingland.



Och i sommar kommer det som sagt ännu en film, men det känns inte som vår femte film, det känns mer som den första filmen eftersom vi tar en ny väg nu, vi lämnar alltså buskarna och tar en tur egenom kroglivets dramatiska värld, det känns enormt inspirerande med nya filmen och att vi släpper in en rad nya figurer, vi står och trampar som små barn och bara längtar till filminspelningarna, så ni blir fan inte fri oss än på ett tag, vi skall plåga er lite till med våra svordomar och knepiga figurer.

hörs hej !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar