torsdag 3 februari 2011

Bra dag i studion och nya filmen kommer spelas in på krogen.

En mycket bra studiodag med inspelning av Anosch vägkrogs andra avsnitt.

När Christian och jag svänger in med bilen till Roxa studion sitter vi och spekulerar i vilket fikabröd som väntar oss när vi kommer fram, vi skyndar oss in som två små barn och spanar in fikafatet som Roxa dukat fram, och samtidigt som kaffet står rykande på bordet kastar vi oss över alla läckerheter, Martina suckar och himlar med sin ögon och undrar hur jävla mycket fikabröd man kan få plats med i käften egentligen.


Men både jag och Christian och jag är okontaktbara, vi kan inte sluta vräka i oss av detta fantastiska fikabord, fan vad härligt det är att vara i studion hos Roxa där fikafatet aldrig tycks ta slut.
Men sen spelade vi in andra avsnittet av Anosch vägkrog såklart och det gick jäkligt bra, det känns fanimej bättre och bättre med radioprogrammen nu, ja vi lär oss väl tänker ja hur man snickrar ihop ett bra program.

Och som jag berättat tidigare så har vi hittat en mycket intressant krog att spela in vår nästa film på, krogen blir nu grunden får vårt nästa filmprojekt, vi kommer plocka fram många godbitar vi själva upplevt samt sett under alla dessa år vi jobbat i krogbranschen, för som ni alla vet så händer det ganska mycket skoj och galenskaper på krogen blandat med lite alkohol.

Och vi i gänget är laddade som fan att dra igång med nya filmen, känns nästan som en helt ny grej trots att många av dom gamla småstadsliv figurerna följer med in i den nya filmen, och dom nya figurerna samt vår nya kroglivstema kommer höja våra filmer ytterliggare ett snäpp, finns ingen tvekan om det.

                         Så jäklar vad vi längtas till att börja spela in nya filmen, bara så ni vet!

                                          Och i sommar klappar vi igång med nya filmen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar