onsdag 9 februari 2011

Vår vardag kan både vara värre och bättre än i en film på TV.

Många säger att dom vill att deras liv skall vara som på film.

Men ibland kan faktiskt livet och vår vardag vara mycket roligare och mycket mer dramatisk än en film på teven, sätt er ner och fundera lite så ska ni se att våra liv består av alla dom ingredienser som en bra film behöver.
Vår vardag och våra liv består ju av många skratt blandat med många tårar och ren ilska och djup sorg, vi har alla dom genren som vi ser på film, vi lever mitt i en levande film varje morgon vi kliver upp, men vem är betraktaren till denna livslånga film vi spelar huvudrollen i?

Den trognaste åskådaren och din värsta kritiker är nog just du själv, men annars är det många som följer din film, dina närmaste vänner och din familj är väldigt intresserade av ditt drama som dom följer mer än gärna men sen har du säkert flera andra som tycker det nästan är lite roligt när du misslyckas, och det ger dig extra glöd att vilja lyckas, härligt drama!! 

Sen har du som huvudrollsinnehavare i din livslånga film den fantastiska möjligheten att styra handlingen dit du själv vill, du söker ju såklart efter det perfekta slutet med stående ovationer och den avslutande filmkyssen som får varenda åskådare att smälta.

Men det behöver inte vara så eller vara tvunget att bli så, alla filmer slutar inte lyckligt och dom skall fan inte göra det heller, huvudsaken är att du som huvudrollsinnehavare av din livslånga film gör det just du känner är rätt, följer du ditt hjärta och tar dom vägar som din inre röst säger dig så kan inte din film misslyckas för komihåg hörredu!

Din livslånga film är Based on a true story så allt som händer i den har hänt på riktigt!

Bakgrund till detta blogginlägg/

Är att ibland kan jag tycka att mitt liv eller andras är så mycket mer underhållande än en taskigt berättad film eller serie på teve, jag har skrattat åt mina vänners vardagliga berättelser om saker som hänt dom mer än när Jim Carrey grimaserar som värst eller när humoreliten på sveriges television tokar sig som mest.


Okey jag ska berätta en liten scen som är direkt tagen från min gode väns Christians livslånga film, alltså en based on a true story grej, Christian berättade det här för mig och jag tjöt av skratt och tårarna bara rann, du vet när man lixom skrattar så man inte får luft och tror att man ska sluta andas, och hur ofta händer det till en komedi på teven va?!
Inte så ofta, men det här var ju bara en simpel vardag som så många tycker det är tråkigt att leva i, men lyssna nu.

Christian hade jobbat sent och kom hem ner hans flickvän hade gått och lagt sig, eftersom Christians flickvän är enormt lättväckt så ville Christian vara snäll och smyga in i sovrummet, och för att vara ännu snällare så använde han inte sin mobil att lysa med i becksvarta sovrummet, för han vet också att sin flickvän hatar ljus i sovrummet när hon skall sova, men i sitt tassande fram till sängen i det svarta sovrummet råkar han gå rakt in i en blå IKEA påse, och ni som vet hur såna prasslar vet åxå att det låter ganska högt i ett tyst sovrum om natten, hans flick vän skruvade på sig och gav ifrån sig ett morrande, Christian svor för sig själv tyst, fan också!

Men eländet och detta nattdrama slutar inte här, Christian ser nu att rullgardinen inte riktigt är nerdragen i sovrumsfönstret, han ser nu sin chans att göra sin flickvän glad, han vet ju att hon hatar starkt ljus i sovrummet och det kommer ju bli fallet tidigt på morgonen om inte rullgardinen dras ner riktigt.
Han smyger fram till rullgardinen och dra ner den försiktigt försiktigt...

Men ni vet väl redan vad som hände?! för det här var en äldre modell av rullgardin och när man drar dom lite för långt så reagerar dom väldigt starkt.

PANG!!!!

Rullgardinen smällde upp med en enorm kraft som fick flickvännen att hoppa i sängen!

" MEN VAD I HELVETE HÅLLER DU PÅ MED!!!!"

Stackars Christian men helvete vilken rolig scen som hände i en helt vanlig vardag direkt taget ur Christians livslånga komedi, underbart!!

ja, lycka till med era livslevande filmer nu, önskade man fick se dom alla!

/Crille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar