onsdag 23 februari 2011

Vår nya Sommarshow 2011 har premiär på hemmaplan!

                                                     Småstadsliv LIVE
                                          "Bland braköl & samurajlådor"

Vår splitternya sommarshow kommer alltså få sin premiär på vår hemmaplan, nämligen Alfta och enormt vackra forsparken, och att vi är glada och förväntansfulla är bara förnamnet.
Nu skall vi äntligen få visa vår by vad vi lyckats åstadkomma med fenomenet småstadsliv, vi hoppas och tror att hela Hälsingland och för alldel hela Gävleborg och varför inte hela Västernorrland när vi ändå är igång, packar picknickkorgen den här helgen i slutet av juli (22/7-24/7)
Och beger sig till gemytliga lilla Alfta och forsparken där hela vår resa med småstadsliv en gång började.


För att det var i vår by allt började råder det ingen tvekan om, och ni som sett alla våra filmer kommer garanterat känna igen sig om ni skulle komma hit i sommar för att se oss, det räcker med att ni går in i någon butik nere på vår by så kommer ni känna som att ni kliver rakt in i en av våra filmer, språket och jargongen kommer ni med ett leende känna igen.
Sen för er som kommer resa långväga för att se vår premiär på klassisk småstadslivmark kan jag rekommendera att ta in på Alfta camping som ligger i direkt anslutning till forsparken, det var ju för den delen där som Familjen Andersson med Johanna i spetsen forcerade ner sitt förtält och Ingmar körde sitt beryktade pruttrace i småstadsliv 3, bara en sån sak!
Annars kan ni bo på enormt mysiga Alfta hotell Gästis, där trivdes iaf Sasha när han bodde här och spelade in Småstadsliv 2, duger det åt den mannen då duger det åt dig med.



kom och upplev småstadsliv på riktigt, ta en weekend vettja och besök vår lilla by till den här stora premiärhelgen i slutet på juli sommaren 2011.

Det kommer bli en grym tillställning, biljetter kommer att finnas på vår hemsida!!

hörs hej!!

P.S!

Alftasonen Per Persson med sitt Perssons Pack skrev faktiskt låten Hanna här nere på Alfta forspark en sen sommarnatt för väldigt länge sedan, stort!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar