tisdag 8 februari 2011

Inspelningsplatsen för nya filmen blir i Edsbyn.

Och platsen blir Lejonkulan under Edsbyns hotell.

En perfekt inspelningsplats för vårt nya kroglivstema i småstadslivfilmen, lejonkulan kommer bli basen i vår nya film men vi kommer samtidigt ha lite utflykter ut i kommunen också då vi följer upp nya som gamla figurer och dess öden.
Den stora frågan är väl om Agneta Patrull äntligen skall kunna hitta en hjärtevän, eller om dom nya krogägarna från storstan kommer bli accepterade av småstadens alla knepiga figurer, eller om dom över huvudtaget kommer orka bo kvar här.


Krogen för nya filmen och nya sommarshowen kommer heta Restaurang Små Sölve, det är en krog som inte bara kommer servera pyttipannor och plankstekar, krogen kommer erbjuda en massa olika sorters underhållning åxå, dans/rock och lite teater tror jag kommer stå på programmet.

Och som ni alla vet så händer det ganska så skojiga saker när vi svenskar ska partaja loss på krogen, så ja filmen kommer väl bli lite skruvad i vanlig ordning, men fan vilket myyys det kommer bli!!!  

Vi kommer dra igång med inspelningarna i slutet av sommaren, då packar vi ihop oss och beger oss till grannbyn bortanför Östanåsågen, Edsbyn!

Ses å hörs!!

6 kommentarer:

  1. DET HÄR LÅTER SKIT BRA: ÄLSKAR SMÅSTADSLIV!!!!:):):)

    SvaraRadera
  2. DET LÅTER SUPER BRA: jag bor i ljusdal jag satt här får man ju höra från allt folk att dom sett dom och att dom är bara bäst..

    SvaraRadera
  3. Tänk va ni bätter trivas i Edsbyn!:-)Å på Kulan!

    SvaraRadera
  4. Therese Israelsson Avesta11 februari 2011 kl. 11:19

    ding ding ding :)

    SvaraRadera
  5. Dom Är Så himla Skön. Alla i Gänget.:)

    SvaraRadera