tisdag 15 februari 2011

Är nu inne på andra akten i mitt skrivande för nya showen.

Sakteliga så formar jag manuset för nya showen och det känns bra.

Handlingen kommer att utspela sig på Restaurang Små Sölve, en krog som har gått i konkurs ett antal gånger och som nu fått ett par från storstan att försöka få krogen på fötter igen.

Lena & Relf Andorsson heter paret som söker lyckan i den lilla småstaden, dom har haft ett antal krogar tidigare och har den kunskapen som dom behöver för att bedriva en krog, men problemen ligger nog inte mest där då invånarna i detta lilla samhälle kan vara en aningen svåra att tas med, för det förstår ni nog när jag nämner namn som Stånk Tommy, kenta Jonsson, Morgan Sjögrop, Agneta Patrull, Johanna Andersson med make Ingmar så fattar ni nog att paret Relf och Lena kommer få det kämpigt med krogen och dess lite udda gäster.


Sen har vi såklart dom nya figurerna Leif & Sölve samt den mysiga Anna karin som kommer göra debut på livescenen i sommar, dom tre kan man för övrigt höra och lära känna i vår humorserie Anosch vägkrog på p4 Gävleborg varje fredag efter kl 17.

Så nu släpper vi pressrealesen av Småstadslivgängets nya Sommarshow 2011.

PRESSRELEASE SMÅSTADSLIV LIVE
-    Bland braköl och samurajlådor -

Efter att förra årets livsfarliga experiment med ”Småstadsliv Live – bland vargar och städkärringar” spelats för utsålda hus i mellersta och norra Sverige under hösten 2010 och våren 2011 presenterar nu gänget bakom Småstadslivsfenomenet en helt nyskriven liveshow som går upp på utomhusscenerna i södra norrland under sommaren 2011.
Handlingen utspelar sig på nedgången krog vid vägs ände där det nyinflyttade krögarparet Relf och Lena – som flytt storstadens stress till förmån för landsbygden - har tänkt ge sitt nya livsprojekt en välbehövlig ansiktslyftning. Att detta är lättare sagt än gjort blir de snart varse när de konfronteras med Småstadens invanda mönster och urgamla traditioner. Samarbetet med bygdens arrangörer, Leif och Sölve, och mötet med krogens övriga personal blir även det betydligt svårare än väntat…
Småstadslivsgänget kliver för andra sommaren i rad, med gamla och nya karaktärer, upp på livescenen och utlovar publiken en hysterisk stund i sommargräset bland Samurajlådor och braköl!

Bästa hälsningar/ Småstadslivgänget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar