lördag 29 januari 2011

Fottning inför nya sommarshowen 2011.

                                                             Stort tack Moa!


Sofie Aspelin fottade sig förra helgen med sin nya karaktär Lena Andorsson så nu var det dags för resten av gängets att fotta sig, Martina rattade bilen mot Ljusdal som jag Christian och Martin packade in oss i.

Moa och Robert tog emot oss och med kameran så var Moa stencool, så lugna och proffsiga var dom under hela dagen som dom tog hand om oss och alla våra figurer, kunde inte blivit bättre och stort tack till er två, bra jobb!

Hela dagen blev en lugn och skön historia, det blev ingen hypad urballning som det oftast brukar göra när vi träffas, men vi fikade och småbusade oss egenom hela dagen precis som helt vanliga människor, fan vi kan ju också om vi vill.

Inte ens Stånk tommy ställde till med någon scen vid fottningen och det är stort kan jag säga, sen var det kul att få träffa dom tre nya figurerna som gör premiär på livescenen, underbara servitrisen och kallskänkan Anna karin från Anosch vägkrog som spelas av Martina Olsson såklart, hon kommer bli så jävla bra, sånt känner man.

Sen har vi Relf Andorsson som kommer spelas av den så säkre Martin Göransson den nya krogägaren på Anosch, sen att Morgan Sjögrop(Christian Wallin) från småstadsliv 3 hoppar upp på livescenen är ju en given succe, kan inte bli nått annat med den där hjälmen.

En helmysig dag med delar av det bästa gänget(Kärlek)

Är ni nyfiken på hur det såg ut idag när vi fottade?! men kolla på klippet nedan då, sitt inte bara hänne å glåma förfan!! klicka på play vettja!!

2 kommentarer:

  1. Tack själva!
    Här kommer en länk till en film jag klippte ihop från dagen: http://www.youtube.com/watch?v=LHN1FbquIa0

    /Robert Jonsson

    SvaraRadera
  2. Haha hittade eran blogg idag efter ha sett alla småstadslivsfilmerna miljoner av gånger. Ni är fan mina små hustomtar som förgyller mina tråkiga kvällar med kärlek, värme och rappa kommenterar! Love it..
    Måste se er live!
    Hörs / Kroffe från skogarna i norr.

    SvaraRadera