fredag 21 januari 2011

Krogmänniskor blev filmmakare.

Steget från krogen till film och teater ett naturligt steg? jamen såklart att det är.
Som krogmänniska går du varje dag in i en roll, för på krogen måste du alltid ha ett leende på läpparna likt en dansbandsmusiker när du möter dina gäster, det spelar ingen roll om du haft ett helvete hemma så får du aldrig ta med det till jobbet, det spelar som sagt ingen roll om du haft en vattenläcka i huset eller frugan gått till sängs med rörmokarn, för på krogen ska du alltid vara glad och positiv inför gästen.
Sen har alltid gästen rätt! det spelar mindre roll om du vet att gästen är helt ute och cyklar och helt förbannat fel så måste du le och be om ursäkt, där du i egentligen vill ta ett bastant grepp runt nacke och hals göra historien kort.


Så småstadslivgängets scenskola blev krogbranschen och dess tuffa vardag, så och om ni är intresserade av att utbilda er inom teater och film och inte kommer in på någon scenskola, ingen fara på taket!
Börja jobba krogen, bästa scenskolan i Sverige helt jävla förbannat helvetes klart, men gud vad svordomar jag kan, ååååhh!!! vad underbart!!!
Här kommer ett klipp från svt iaf där vi gnuggar lite på krogen.

P.S!! Kolla in Hans Berg (Skalman) hur han viker sig av garv när min farsa Sölve som karaktären (Janne) låser fast sig med handklovarna då det inte fanns någon nyckel som vi gick egenom med alla, men Sölve missa väl den informationen han, hahaha...kärlek!!
http://svtplay.se/v/1778766

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar