onsdag 19 januari 2011

Manusskrivning och planering inför shower och film 2011.

Januari och året har startat med mycket manusskrivning och planering hur vi ska lägga upp detta år, det första som händer är att vår humorserie på p4 Gävleborg som startar på fredag Anosch vägkrog.

Sedan rullar vi ut på en extrainsatt vårturne med förra årets succe Småstadsliv LIVE bland vargar & städkärringar, där vi avslutar turnen i Stockolm på anrika Hotell Rivals teaterscen 24/4.


Sen är vi framme vid sommaren och då har vår splitternya sommarshow premiär, Småstadsliv LIVE på Anosch vägkrog, en föreställning där kroglivet och småstadsliv kommer blandas friskt där en rad nya figurer kommer göra entre på livescenen, showen kommer att sättas upp i Edsbyn-Hofors-Örnsköldsvik och Bispgården döda fallet i Jämtland, biljetterna kommer att finnas Ticnet.
                           Örnsköldsvik folkets park får besök av nya Småstadsliv LIVE i sommar.


Efter sommaren så vankas det en ny film tror ja, vi kommer blanda in lite nya figurer och lämna buskarna för att bege oss in i kroglivet, det kommer bli en nytändning för oss allihop i gänget, jag tror vi behöver det efter 4 filmer Småstadsliv, nu går småstadslivfigurerna in på krogen där det kommer bli dramatiskt mysigt blandat med lite drinkar och one nights stands.

Sen kommer hösten där det kommer rulla på med en liveturne och avslutas med en nyskriven julshow, så håll i jeansen för snart rullar vi med både småkåta städtanter och tuffa hårdrocksgrabbar för nu ska vi ut på krogen med både film och liveshower.


äh vafan!! nu kör vi ba!!!!

1 kommentar:

  1. Men jävlar vad kul att ni kommer till Döda Fallet!!!!!!!!!!!!!! Satan vad fullsatt det kommer att bli!!! /Johanna

    SvaraRadera