måndag 4 april 2011

Värdigt och fantastiskt avslut för vår liveshow i Uppsala.

Nu är den sista föreställningen avklarad.


Och vilken fantastisk söndags föreställning det blev med slutsålt och tre inrop med stående ovationer, men om vi nu skall vara riktigt ärliga så trodde vi aldrig att vår slutsålda och fullsatta turne skulle hålla i sig utanför Hälsinglands gränser, att detta enorma intresse skulle finnas så pass långt hemifrån övergår vår vildaste fantasi.

Men vi har nu fått ett kvitto och ett erkännande att vår humor och våra filmer kan ses och begripas utanför vår hälsingebygd, folk kan se att bakom dessa taskigt klädda karaktärer med mustacher som hänger snett och kvinnor som har mer skägg än männen faktiskt kan leverera en högoktanig humor som faktiskt en del mer etablerade humorgäng kan ha problem med.

Vi i småstadslivgänget är mycket stolta och tacksamma att ni följer oss troget i våra svordomar och många gånger dråpligt improviserade scetcher, men eftersom ni inte verkar ha något emot det så kommer vi nu helt sonika fortsätta i samma anda.

       Så ett jättestort tack till er alla som kom och såg oss och vår första liveshow!




Sen måste jag få avsluta detta blogginlägg med att visa vad jag eller rättare sagt vad Stånk Tommy fick mottaga i Uppsala igår.
Efter föreställningen så smyger två mycket små fans fram med teckningar i ena handen och sin pappa i den andra, sedan sträcker dom försiktigt fram sina teckningsverk till denna mycket robusta och smått tokiga man till mekaniker, men jag tror han både smälte och blev rörd vid denna gåva vår tokige mekaniker, och det är så oerhört kul och stort att vi kan nå en sån bred publik, allt från 5 år till gammelmorfar på hemmet.
Och att dessa teckningar kommer pryda väggarna i Stånk Tommys verkstad råder ingen tvekan om och dom åker upp redan till nästa film var så säkra på det!





"Tack för dessa teckningar Kalle 5 år och Klara 8 år för nu kommer jag kunna jaga lurvpösar och lichln om dagarna så mycket bättre!"

/ Stånk Tommy

3 kommentarer:

  1. Tack "Stånk-Tommy"!!
    Heder åt dig som uppmärksammar mina barnbarn Klara och Kalle i er blogg!! De blev fantastiskt glada och stolta! Även deras föräldrar och farmor och farfar!
    Hälsning från Klara och Kalles farmor!

    SvaraRadera
  2. Satt längst fram i Uppsala, vi satt i mitten, vår väninna (som du dansade med) satt längre ut. Har ALDRIG garvat så jag gråtit åt något live förut, men när ni var städtanterna och roastade stackaren i vit tröja fick jag andnöd!"Va fan har du köpt den där tröjan, Apoteket?!" Ilade ut och köpte alla 4 filmerna i pausen, keep up the good work!

    Mvh
    //Björn

    SvaraRadera