tisdag 12 april 2011

Filminspelning dag 1 avklarad.

Och det rullade på helt enligt planerna.

Småstadsliv på krogen har nu startat sin resa bland braköl och samurajlådor på restaurang små Sölve, filmen som kommer utspela sig i en liten by någonstans mellan dom två bergen i dom djupa hälsingeskogarna, och som kommer både väcka eftertanke och som det är tänkt hysteriska skratt med svåra hostattacker.

Och klockan 10.00 i förmiddags rullade kamerorna igång och slutade nånstans vid 18.30 tiden ikväll, hela introt till filmen är nu inspelat samt första scenen i filmen, allt satt som det skulle och vi är mycket nöjda och väldigt trötta efter den första dagen av den nya filmen, för jag kommer inte ihåg att det var så här jobbigt att spela in film, och ändå så gjorde jag bara två korta inhopp där jag inte behövde säga en enda replik.
Men då var vi igång iaf och det känns jäkligt kul och inspirerande med den nya filmsatsningen på krogen.

Men okey ni kan få en liten jättekort snutt från dagens filminspelning men vi kommer vara enormt försiktiga då det gäller att visa nått från den nya filmen, så vänta er inget skoj det får ni allt vänta tills filmen kommer ut.

Här kommer lite rörliga bilder iaf från den första inspelningsdagen och här försöker Christian visa Martina hur han tycker hennes nya filmkaraktär Anna Karin skall gå.


1 kommentar:

  1. Fy faaan va GULD att ni är igång...MAGNUS ALFREDSSON är dagens KUNG, som kom med Brandkårskörjen ....när Schitsofrena Ingmar Bergman & Colin Nutley inte kunde bestämma sig i mörest , om dom skulle ha en SKI-LIFT eller inte idag .....TACK MAGNUS & Lycka tiil Colin & Ingemar med fortsättningen .....

    SvaraRadera