måndag 25 april 2011

Filminspelningar på klassisk traste mark.

Dagens scen spelade vi in på Alftas gamla tågstation.

Och det gjorde vi lite av en hyllning till ett älskat och saknat kultband, för att just här i denna gamla tågstation så föddes Mats Linden tillika sångaren i kultbandet Traste Lindens Kvintett, tiden blev knapp och mamma Linden kunde inte ta sig till något bb så fick tågstationen duga för lite barnafödelse.


Mats Linden i mitten föddes i Alftas gamla tågstation.

Samma tågstation som Traste spelade in sin musikvideo Tåget går vid, och idag gjorde vi vår inspelning som en hyllning till bandet och denna födelseplats av sångaren till detta älskade kultband från Alfta.

Och det fick bli våra hårdrockare Kenta & Morgan som fick sin första scen inspelad vid denna gamla tågstation, dessa tuffa grabbar som nu har vilda planer på ett genombrott med sitt hårdrocksband som febrilt letar ett gig, kommer det bli på restaurang små Sölve månne?


Kenta & Morgan planerar att breaka i nya filmen med sitt hårdrocksband.

Filminspelningarna fortsätter och historien lever ut mer än föregående verk så med alla dom nya figurerna så känns det som att vi omöjligt kommer att kunna stanna vid en film, det finns allt för många olösta gåtor för det, vi måste nog göra fler krogfilmer känns det som men det är väl inget minus kanske.
Och imorgon fortsätter filminspelningarna med två nya figurer vid namn Leif & Sölve.

Här är videon jag pratat om vid Alftas gamla tågstation av Traste Lindens Kvintett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar