tisdag 5 april 2011

Så är det då äntligen dags för inspelningarna av den nya filmen.

Tisdagen den 12 april rullar kameran igen.



Och det ska bli riktigt kul att få börja jobba med den nya filmen som vi arbetat med i över ett år av förberedelser av nya karaktärer och att söka efter inspelningsplatser, det kommer bli en rad nya figurer blandat med lite av dom gamla stötarna och handlingen och temat blir en ny spännade stil med plats för både eftertanke och hysteriska skratt.



Den nya filmen and the storyboard..

 
Småstadslivsgänget hälsar dig välkommen till krogen vid vägs ände, där du snart ska få bekanta dig med det nyinflyttade krögarparet Relf och Lena som flytt från storstadens stress till landsbygden och sitt nya livsprojekt Restaurangen. Den välbehövliga ansiktslyftningen som krogen behöver visar sig snart vara lättare sagt än gjort att genomföra när de nya ägarna konfronteras med Småstadens invanda mönster och urgamla traditioner. Samarbetet med bygdens arrangörer, Leif och Sölve, och mötet med krogens övriga personal blir även det betydligt svårare än väntat…
Med gamla och nya karaktärer kliver Småstadslivsgänget ännu en gång in framför kameran och påbörjar förhoppningsvis ännu en trilogi av äventyr och intriger inom krogvärldens tuffa och egendomliga värld.

Tystnad  Tagning  Action!!





3 kommentarer:

  1. hej, krille, stånk Tommy, Agneta och kenta :P jag tycker era filmer är så himla bra :D jag har bilder på dig när du jobba som pizza bagare i kilafors åt pappa :)! cooling :D ni är ju bäst helt klart!!!!

    SvaraRadera
  2. Hälsningar från Teneriffa!!5 april 2011 kl. 20:58

    Klockrent! :) ser fram emot denna !!

    SvaraRadera
  3. Ta inte bort Stånk-Tommy bara!

    SvaraRadera