söndag 17 april 2011

Filminspelning dag 3 blev inställd.

Men istället besökte vi en helt magisk inspelningsplats som kommer bli nyckeln till hela dramaturgin.

Det är svårt att beskriva men ibland kan man vandra runt på en plats och bilderna och dramaturgin bara rullar upp som en film i skallen, man hör musiken som bäddar in miljön och ser hur karaktärerna rör sig i scenerna på platsen. Det är nästan som att stället och platsen är byggt för just din film och din vision som du hade när du satt och skrev manuset, och en sån känsla fick jag vara med om idag.

Här kommer lite bilder från platsen..



Denna väg kommer bli helt avgörande för hela filmen och huvudpersonernas öde

När man besöker ett sådant ställe och får in en sån fullträff så bara sprudlar man av positiv energi och skuttar runt som en liten skolpojke, man bara vill ringa in Roxa direkt och låta bandet rulla, men först måste jag ringa ägarinnan av gården och få mitt tillstånd, och det ska nog inte vara några problem för hon är ju i branschen själv, en filmregissör från Norge var hon visst.

Ett litet hus med en mycket mörk hemlighet?! eller är det bara ett litet gult hus? nya filmen kommer kanske berätta sanningen.

Som sagt så växer nya filmen för varje dag och den känns mycket spännande att jobba med då vi nu låter mer dramaturgi få plats bland våra fortsatt skruvade figurer, och att låta filmen växa fram under pågående inspelningar är ett nytt experiment som kan sluta lite hur som helst, bara hoppas att alla trådar som växer fram kan knytas samman och få ett någorlunda trovärdigt och lyckligt slut.

Men det vet bara framtiden, och där är vi inte än så nu slutar vi älta i det..

tisdag och onsdag samt skärtorsdagen rullar kamerorna igen..spännande!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar