söndag 10 april 2011

Söndag och måndag kvar sen rullar kameran igen.

Och spännande och jäkligt kul skall det bli med nya filmen.

Kanske mest för att vi skall få presentera en rad nya figurer och få jobba i en lite annan miljö, för nu beger vi oss in i kroglivet för att bena ur varför det händer det som händer när vi beställer drink på drink och får möta söndagen med en skräckfylld lucköppning där vi utan livlinor får veta vad vi gjorde och inte gjorde kvällen före.



What A Drama som waiting!!!! 

När man vaknar med ett par knöliga 20 lappar i brallan och världsrekord i huvudvärk så borde man ju haft ganska skoj ändå, men hos svenskar och sina krogvanor finns det hur mycket humor som helst att hämta ifrån och det svåraste är ju vilka av alla situationer man ska fokusera på för det finns ju en hel ocean av dråpligheter och humor som händer i krogbranschen.

Och vi i småstadslivgänget som har gnuggat denna bransch i stort sett hela livet bara frossar i uppgiften som väntar oss och självklart kommer det kängas till höger och vänster för det är klart att vi bitit oss i läppen inte bara en gång utan kanske 2 hundratusen miljoner gånger över lite knepiga gäster och myndigheter som inte lyssnar eller vill förstå, men nu är stunden kommit då vi skall skildra sanningen bakom och framför bardisken.





det vi står inför är en mycket delikat uppgift som vi längtat till då vi spånat på denna film i över ett år och nu äntligen är det dags för på tisdag rullar Roxas kamera igen, fan vad gött det skall bli!!

Obs! Visst blir dom gamla figurerna med igen för både städtanter och tuffa hårdrockare som orangeklädda bilmekaniker får väl gå på krogen dom med..

Jara nu kör vi tycker jag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar