tisdag 19 april 2011

Brudarnas dag när kameran rullade i Edsbyn.

Dagens filminspelning gick i kvinnornas tecken.

Idag samlades vi i Edsbyn kl 10 vid restaurang små Sölve, och efter att sminket var klar så rullade första scenen med två mycket välkända städtanter som gnuggade på i sitt vanliga pladder bland gubbskinn och annat joll, Agneta & Johanna ska nu äntligen få ge sig ut i krogträsket och försöka hitta en hjärtevän åt singel Agneta, jag tror faktiskt att fröken Patrull skulle behövt ett litet gubbskinn som hon kan mylsa runt med om kvällarna.
Jag tror nämligen att det börjar bli lite ensamt hemma hos Agneta, men Johanna ska nog se till att hon tar för sig därute på krogen, hon kan det där hon om man säger.

Martina Olsson hade fullt upp idag med flera scener


Martina Olssons nya karaktär Anna Karin var med i samtliga scener idag och kommer vara ett viktigt nav i den kommande filmen, och den redan så älskvärda figuren från Anosch vägkrog kommer nu äntligen få ett ansikte och det känns verkligen bra att få släppa ut denna mysiga tjej bland alla småstadslivfigurer.



Agneta & Johanna i första scenen tillsamans idag i nya filmen

Sedan några timmar senare denna dag så var det då dags för två andra brudar som skulle göra filmdebut tillsamans i nya krogfilmen, nämligen två stycken blondiner vid namn Denise &Solveig.


Denise & Solveig bangar inte för en kväll med drinkar och shot i nattklubbens discoljus

Solveig har vi ju fått träffa i både Småstadsliv 2 och firar jul men nu får vi även träffa hennes bästis Denise, och tillsammans bildar dom ett supertufft blondinpar som ingen i byn vågar sätta sig på, här har vi tjejerna som vet vad dom vill, och när det drar ihop sig till ett superparty med destination nattklubben på små Sölve då kommer dom här brudarna stå först i kön, var så säkra på det..nu jävlar kör vi tjejer!!! PARTY ON!!!!


1 kommentar: