måndag 14 mars 2011

Vårturne premiären avklarad och vilken succe det blev!

Men det började lite olyckligt på lördagsmorgonen när vi skulle åka.

Eftersom vi hade bestämt att repetera showen 2 gånger på plats i Härnösand tänkte vi åka redan 05.30 på morgonen från Bollnäs, men någon/något hade missat med tiden och vår buss anlände till Bollnäs med en 3 timmars försening.

Ingen vidare uppladdning inför dessa två fullsatta salonger som väntade oss däruppe i Härnösand, vi han med att stressa ihop ett halvt rep och vi fick vandra ut kl:15.00 inför en fullsatt salong, med en oro och stress som ingen velat haft inför en premiär.

Men det är här som jag vill tacka denna unika ensemble som aldrig slutar att förvåna mig, dom kliver in och fullständigt kör över Härnösand, en hejdundrande show som jag tror är vår bästa insats på en scen som vi har gjort tillsammans, jag bugar och tackar för en fantastisk dag i Härnösand och denna underbara publik!


Och vår nya backstagemanager Björn Grundström kliver in och levererar direkt, imponerande av denna yngling, härligt tillskott som kommer bli en viktig kugge i vår framfart, keep up the good work!

Sedan sent på Lördagskvällen rullade vår buss mot Jämtland och Östersund där ännu en fullsatt salong väntade på söndagseftermiddagen, det var många som somnade ovaggade denna natt där vi rullade fram egenom mörkret i Västernorrlands skogar.

Väl framme i Östersund och efter en frukost i vår gula buss så påbörjade vi vår inpackning i denna enormt mysiga gamla teater i Östersund, med kristallkronor i taket och med knarrande golv började vi bygga våra kulliser med Allan Edwalls vakande öga från tavlorna från väggarna.


blev kl 15 och vår show i Östersund drog igång till ännu en proppfull salong, och med finfrämmande i publiken som polisen från Strömstad och skådespelaren Stefan Ljungkvist samt Roland Jansson från Sällskapsresan i publiken, så var det inga problem för småstadslivgänget att gå in och smälla in ännu en fullträff som fick Jämtarna att skratta så dom tjöt, jag måste citera en kvinna som jag hörde från första bänkraden.

                                       "hahahaha sluta! jag får ingen luft"

med dom sista orden så kan vi nog konstatera att folk tycker vår show är ganska skojig faktiskt.

                                                                     Stefan Ljungkvist


  Och Roland Jansson såg Småstadsliv LIVE i på gamla teatern i Östersund.


OBS! /
I nästa blogginlägg kommer ni få se lite rörliga bilder bakom kullisserna från Härnösand och Östersund.

4 kommentarer:

  1. Aldrig roligt när det blir förseningar, ni åkte efter att ni skulle varit framme... Men det märktes inte, inte på kvällsföreställningen iallafall. Och lite halvdåligt repad humorshow gör bara att det blir ännu roligare.

    SvaraRadera
  2. Härnta, dä e kung dä, om man säjja...

    SvaraRadera
  3. Simon Magnusson14 mars 2011 kl. 23:32

    Hejsan !
    Undrar om man får ta en bild med er sköna människor efter föreställningen i falun nästa vecka ?! :)

    SvaraRadera
  4. Tackar för en hejdundrande bra show i härrna! Å tackar speciellt till Jonny för dansen! =0)
    Ett minne som man sent ska glömma...haha!
    Ha de gott å sköt om er allihopa!!!

    SvaraRadera