lördag 26 mars 2011

Braksucce i Falun!!!!

Att det var sånt här stort intresse för Småstadsliv i Falun och Dalarna trodde vi aldrig.



Folkets hus personalen berättade när vi anlände att dom varit totalt nerringda under dagen av folk som ville köpa biljetter, och salongen på över 500 stolar fylldes ganska snabbt och jublet när vi drog igång vår intromusik var öronbedövande.

Och där stod vi bakom kullisserna och bara skratta och skakade på huvudet, vi hade aldrig trott att det skulle vara sånt här tryck i Falun, för vi visste ganska lite om hur småstadsliv fenomenet hade spridits sig till Falun och Dalarna.

Men i Falun kan jag lugnt säga är en av topp 3 i publiktryck, för på vissa ställen försvann slutklämmen av replikerna då publiken jublade innan vi var klara, men som ni hör så har vi angenäma problem att brottas med, helt underbar kväll!

Falun var som sagt en riktig höjdare som vi lämnade bakom oss vid midnatt för att bege oss till Gävle, och just i detta nu ligger vi och försöker sova på den stora parkeringen utanför Valbo köpcentrum, skall släcka lampan alldeles strax för imorgon lördag väntar två stycken föreställningar på folkets hus i Gävle.

Och om vi känner Gävle rätt så kommer det nog bli ett jäkla tryck även där!

Stort tack Falun och jättetack till hela gänget, vilken resa vi får göra tillsammans!




OBS!  Imorgon lägger jag in lite rörliga bilder från Falun.

GODNATT GULA BUSSEN OCH VALBO!

P.S 
Per krya på dig nu, vi vill ha dig med ju!

1 kommentar:

  1. Ni var brutalt bra! Är riktigt glad över att jag och min kamrat tog chansen att återigen se er live. Vi såg er i Edsbyn i somras första gången och även då var vi supernöjda! TACK! Vilket himla bra gäng ni är! På återseende, era lurvpösar!

    SvaraRadera