tisdag 29 mars 2011

hemma igen efter fantastisk helg ute på vägarna.

Och Umeå blev riktigt bra med över 500 i publiken och en härlig stämning.

Men nog var vi lite trötta då vi vaknade upp i Umeå på söndagsmorgonen efter att ha gnuggat buss hela natten, vi började med frukost vid 11 tiden sen var det inpackning och förberedelser i mycket trevliga och moderna folkets hus i Umeå.


Sedan rusade klockan på och vi närmade oss sista timmen innan showtime och sorlet ute i lokalen tilltog och vi förstod att en storpublik väntade.
Över 500 besökare väntade därute och väldigt roligt då vi aldrig varit så här långt borta från vår lilla by med vår show, och ett stort tack till Fredric Moberg med friends som lusade ner hela Umeå med våra affischer, vad gjorde vi utan er hardcores, grymt!

Jag summerar helgen med ett leende, vilket tryck det har varit!

Först Falun med en helt fanatisk småstadslivpublik som jublade innan vi knappt öppnat käften
haha sanslöst!

Sen Gävle, denna stad som formar vår show till värsta rockkonserten, fuckin love it!

Och till sist Umeå som visar att bara för att det är söndag och eftermiddag så kan det bli ett jäkla drag ändå, imponerande!

Stort tack till alla som kom och såg oss i helgen!

(Fyra stjärnor av arbetarbladet i Gävle myser vi på)

http://arbetarbladet.se/noje/recensioner/pascen/1.2893499--smastadsliv-ar-ett-fenomen

2 kommentarer:

  1. Hej o hallå!
    Vill bara tacka för en härlig föreställning i Umeå!
    Ni är ju helt underbart galet roliga!!! Har hört rykten om att ni ska besöka Ö-vik till sommaren men kan inte se att det står nånstans på er sida? Snälla snälla snälla säg att ni kommer hit nu i sommar??? Jag är säker på att ni även här får en storpublik!
    En STOOOR eloge till ert galna gäng!
    Kram o tack

    /Erica

    SvaraRadera
  2. Det var ju en helt jäkla underbart kung föreställning det där. Man hade ju faktiskt bara kunnat drömma om att få se småstadslivsgänget live, och så interäffar det :O.. Ni har förändrat humorn för Sverige, och vi behöver er humor här uppe i Umeå!. Nu vill jag ha mer!! haha hoppas man får se mycket roligt i framtiden också! =) // L (Galet Fan)

    SvaraRadera