söndag 27 mars 2011

Bussen rullar mot Umeå efter en fantastisk dag i Gävle.

Vilken lördag alltså.

Och som alltid levererar Gävle, men vilken stad att sluta upp kring detta småstadslivfenomen, vi blir lika förvånade varje gång vi kommer hit, det kändes nästan som att hela folkan i Gävle skulle koka över idag, jäklar vilket tryck alltså!!
En helt sanslös dag där nästan 800 personer såg oss under två föreställningar, sen att Stånk tommy slog omkull sig under den avslutande höpparskolan skiter vi väl fullständigt i en dag som denna.


Och till Gävle kommer vi såklart tillbaka till med vår nya show som har premiär i sommar, för vi i småstadslivgänget fullständigt älskar denna småstadslivstokiga stad och vi vill hit igen så snart som möjligt, så äre det bara det vet man ju, ding ding ding!!


Men nu rullar alltså vår buss upp mot Umeå och klockan har passerat 03.00 så man kanske borde släcka datan och sova lite, för imorgon väntar alltså en storpublik i Umeå, och det ska bli jäkligt intressant att se hur vi kommer att tas emot så här långt upp, för det här är faktiskt den längsta resa vi gjort med denna show.



Spännande värre!!

Men nu är det godnatt från gula bussen med en massa småjolliga hälsingar uti!!

Gonatt!

Obs!
Filmer och bilder från denna tripp kommer till veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar