måndag 21 mars 2011

Filminspelning och repetioner inför nya showen närmar sig.

                          Temperaturen stiger ju mer snön smälter.(eh okey?)


Jomen jag bara menar att desto mer snön smälter så får vi mer att göra..(MEN LÄGG NER SNÖSMÄLTNINGSSNACKET BARA OCH SKRIV SÅ FOLK FATTAR VAD DU MENAR)

Ja det kan jag väl göra, jo nu när snön smälter så(Sorry!) och våren kommer så börjar vårt intensiva 2011 ta fart, för nu i april så börjar som sagt filminspelningarna för vår nya filmsatsning på kroglivet, nånting vi sett fram emot i över ett års tid och nu äntligen ska få börja jobba med.

Men samtidigt skall vi börja repetera in vår nya show som också kommer handla om livet på en krog, nämligen restaurang Små Sölve där både nya som gamla figurer kommer dyka upp.

Sedan kommer hösten och en jätteturne med den nya showen där ett 30 tal teaterscener kommer att besökas, mer om vart vår turnebuss hamnar kommer att presenteras ju mer snön smälter, och när snön har smält bort helt har vi spelat in en ny film och vi står redo med en ny rykande färsk scenshow.

nu kanske ni förstår mitt ältande i snösmältningen, för som sagt ju mer den smälter desto mer kommer vi producera småstadslivhumor.

Fan vad härligt att snön smälter hörrni!

För under snön så tinar här fram en ny film och en ny scenshow!!

Obs!!

Men glöm förfan inte bort nu att se vår första show som vi åker runt med en sista gång innan vi skrotar den.

Falun 25/3  Gävle 26/3  Umeå 27/3  Uppsala 3/4

Bussen rullar nu på fredag mot Falun..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar