söndag 8 maj 2011

Städtanterna gjorde Hälsingland runt igår.

Agneta Patrull & Johanna Andersson ute på städuppdrag.

Efter att vi i gänget repat hela lördagen med nya sommarshowen i ett soligt och vackert Forsparken så packade vi in våra städtanter i Christians bil och knappade in Hassela på vår lilla gps.
Men jävlar vilken liten gps vi har, den är så liten att vi nästan inte ser den om vi lägger den på en jätteliten pall eller bänk långt ute på en åker och vi står typ 2 till 3 hundra meter längre bort och försöker titta på den, ja typ så liten är vår gps, sjukt va? ja iaf!


Agneta & Johanna var ute på privatgig igår.


Agneta och Johanna med sin lilla röda bil rullade längs med kalvstigen mot Delsbo i den vackra dellenbygden bland alla röda hälsingegårdar och gråa fäbodvallar och alla dessa grönskande ängar, och när vi följde vägen vid ljusnans vatten mot Bjuråker och Friggesund kan vi inte annat än konstatera att Hälsingland är naggande vackert.




Sedan anlände vi till Hassela och gjorde entre vid 21 tiden inför ett stort sällskap som hade samlats för att fira en 50 åring, och detta födelsedagsbarn fick en lite mindre chock när hans stora idoler Agneta & Johanna plötsligt stod framför honom på scenen med både presenter och kvarglömda kalsonger från gamla finlandsfärja bravader.

Dessa städtanter som han endast hade sett på film hade nu hans fru i smyg hyrt in för att fira sin man och stora småstadslivfan, han fick till och med vara med i en scetch med familjen Andersson där Ingemar skällde i vanlig ordning på virus i datan och obegripliga facebook grupper, denna 50 års dag glömmer han nog inte på ett tag.

Till veckan fortsätter filminspelningarna och jag tror tidningen Ljusnan besöker vår filminspelning på tisdag så ett litet reportage är väl att vänta till veckan då.

Hörs så längen för nu blir det söndagsmovie och lite salta chips!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar