onsdag 25 maj 2011

Snart ute på DVD! Småstadsliv LIVE "Bland vargar & Städkärringar"



Och om nån vecka finns den att beställa från vår hemsida.


Annars så kör vi stenhårt nu med repetioner inför nya showen och premiären 19 juli i Alfta och det ser mycket bra ut. Jag tror vi skaffat oss mycket erfarenhet sedan förra sommaren och inför vår första liveshow.
Våra repetioner är mer effektiva och alla vet att det är bara hårt jobb som gäller för att kunna forma detta till en vass och fartfylld skruvad småstadsliv show.

Men ensamblen gnuggar bra och det finns ett par namn som utmärkt sig lite extra och visat sig ha flera intressanta sidor som kommer bli en fröjd att se på scenen i sommar, men överlag ett heltaggat gäng som slipar och filar med repliker blandat med tuffa handbollsmatcher i denna mycket vackra och gemytliga Runemo bygdegård.

Fast igår uteblev handbollsbuset då vi hade finfrämmande på vårt rep, det blev ett städat rep utan utsvävningar och en massa utflippade brottningsmatcher.
Mer om detta längre fram då vi håller detta hemligt vilka gästerna var, men helt klart att vi var tagna av stundens allvar med vetskapen vad våra gäster hade för uppdrag och besökets syfte, spännande är bara förnamnet!

Jara!! vi gnuggar vidare med repetionerna så ses vi sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar