onsdag 18 maj 2011

Nu är hela truppen uttagen för nya showen.

                           Och här är Småstadsliv LIVE 2011.
                   

                                                   The ladies:



Martina Olsson-Skådespelare.


Martina Olsson- En tuff 20-åring som nu får rankas som en veteran i gänget då hon medverkat i samtliga 4 filmer vi gjort, hon medverkar även i den femte filmen som är under produktion just nu.
Sen var hon även med i vår första liveshow där hon stoltserade med två roller, och just i detta nu snurrar Martina i vårt radioprogram Anosch vägkrog med sin nya mycket populära karaktär vackra Anna karin, programmet som sänds varje vecka på Sveriges radio Gävleborg p4.

Sofie Aspelin-Skådespelare.

Sofie Aspelin har nu medverkat i sin andra småstadslivfilm och hon var med i den första upplagan av småstadsliv LIVE i Edsbyn 2010, hon agerar med sitt lugn både på och utanför scenen som vår lilla mentor och lilla mamma.
Men för den delen ska man inte underskatta denna flickas outröttliga bus både på turnebussar och replokaler, denna tös spelar många roller utanför scenen som sagt.



Carina Isaksson-First backstage director.

Carina Isaksson är vårt senaste nyförvärv som kommer få den eminenta titeln First backstage director och hennes uppgift blir att styra ensemblen bakom kulisserna med millimeter precision, hon kommer ha den viktigaste positionen under hela showen när ridån rullar upp.
Men detta kommer denna kulturchef från Ovanåkers kommun klara galant och hela gänget välkomnar denna Sveriges coolaste kulturchef med öppna armar, för visst skulle väl alla kulturtanter i vårt avlånga land ha ACDC intatuerat på sin underarm.
                                                     



                                                        The Boys.

                                                    
Martin Göransson-Skådespelare.
  
Martin Göransson är en riktig tungviktare i gänget som varit med från allra första stund av detta småstadslivprojekt, han var faktiskt den första person som intevjuade Stånk Tommy vid hans verkstad i en hockeyfilm för väldigt länge sedan.
Han överlevde intervjun och har varit med i alla småstadslivfilmer och även den första upplagan av småstadsliv LIVE.
Martin är mannen som kanske har utsatts för dom flesta prövningarna då han tvingats brottas med både städtanter och helgalna bilmekaniker, men denne man fortsätter gladeligen med ännu en version av vår liveshow.


Hans Berg-Skådespelare.
Hans Berg är en verklig upcoming star när han från att ha smygit in som en skjutglad doldis i Älglösa jaktlag med sin karaktär Skalman så har han nu en av huvudrollerna i vår nästa film.
Hans är även han redo för sin andra liveshow där han kommer med en rad olika roller.
Han kan även stoltsera med att ha varit med i 3 stycken småstadslivfilmer, och i vår kommande film har denne man som sagt en mycket avgörande roll som kommer göra denna man till en odödlig legend inom småstadslivsprojektet.

Björn Grundström-Backstage manager.
Björn Grundström gör sin andra säsong som Backstage manager som han tog över efter Anna Olsson 2010, Björn ansvarar för det tekniska och att kulisserna sitter där det ska, han är även mannen som ser till att skådespelarna har all den service dom kräver, kaffe-speglar-loger-champagne och vette fan allt dom här superdivorna önskar.
Ett helvete väntar denna energiska unge man, men han älskar det tro mig!

Christian Wallin & Christer Johansson
Skådespelare.


Christian Wallin och jag kommer följa med vi också, och vi ser verkligen fram emot att få släppa fram två nya karaktärer på livescenen, nämligen arrangörerna Leif & Sölve.
Dessa två gubbar som föddes i radioprogrammet Anosch vägkrog kommer förutom att stå på livescenen i sommar även synas i nya filmen, underbart med lite nya figurer att brottas med.
Men såklart kommer städtanter och alla dom andra karaktärerna att få följa med på live turnen dom med, inte fan kan vi klara oss utan dom heller.

Per Sonerud-Road manager.

Per Sonerud är mannen som tar media och styr vår turneplan, han med sin långa erfarenhet med mängder av olika artister i sitt arkiv kan han styra detta skepp i rätt riktning.
När det börjar blåsa hårt därute bland media och folk som är och rycker i oss och detta småstadslivsprojekt så kliver Per in och sorterar ut situationen.
En viktig kugge i detta bygge då jag kan i lugn och ro koncentrera mig på det konstnärliga som rör både film och liveshower.
Men det gäller att sortera hans såkallade förslag ibland, hans förslag till vår första liveshow var att ha med 30st livslevande getter på scenen i Edsbyn?!
Sköt det du ska Per, vi vill inte ha 30 getter på scen! eh? vilken loge skall dom ha lixom?

Hittade en liten artikel i Svenska dagbladet kultur om denne man som var lite kul.

http://www.svd.se/kultur/lyssnar-pa-soul-namn-per-olof-sonerud-51-hur-ar-det-att-jobba-ihop-med-per-sonerud_136578.svd

 Ulf Stureson, musiker och exmedlem i Traste Lindéns Kvintett
- Bisarrt, vad som helst kan hända. Hans idéer kan vara hur tokiga som helst. Han ville till exempel att vi skulle spela på en grisfarm en gång.
Emma Andersson, Robinsonvinnare och artist.
- Han är galen, men jag gillar honom jättemycket. Per Sonerud är ärlig, kör med öppna kort och lyssnar på mig.
Daniel Lindblom, gitarrist i Mora Träsk och f d medlem i Svenne Rubins.
- Inget
vidare. Hans humör och idéer är svåra att förstå.
Sven-Inge Sjöberg, låtskrivare bakom bl a Christer Lindarw och Brandsta City Släckers.
- Man kan säga mycket om Per Sonerud, men man har aldrig tråkigt tillsammans med honom.




Jara!!
Småstadslivgänget är nu redo att köra järnet i sommar!
19 juli är det premiär på hemmaplan i Alfta, välkomna!!
                                                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar