fredag 14 oktober 2011

Tomheten som uppstår när turnen plötsligt tar slut.

Från utsålda salonger och stående ovationer till en kaffekopp vid ett köksbord kan vara både rogivande och samtidigt väldigt påfrestande.

Efter att ha slitit och kämpat i nästan hela sitt liv i en orättvis krogbransch så har denna resa med småstadsliv varit en om jag får vara så dramatisk en nyckel till frihet.
Jag och min personal på krogen som började med detta småstadslivprojekt kunde inte i vår vildaste fantasi tro att detta skulle växa sig såhär stort, men nu står vi här iaf med utsålda salonger och filmer som fortfarande säljer kors & tvärs i vårt avlånga land.
Vi har lämnat krogslitet bakom oss och får faktiskt syssla med något som vi alla smådrömt om men aldrig riktigt vågat tro på, så när vi landar i våra stugor här hemma i hälsingeskogarna efter en turnesväng därute med gänget så kan tomheten bli mycket stor.
Man sitter där i köksbordet med sin kaffekopp och hör klockan ticka på väggen, man tänker på vad som hände bara dagen innan med en hejdlös succe på scen så väldigt långt hemifrån den trygga stugan.



Och nu sitter man här med en kaffekopp och undrar om man skall ta en skvätt till, ja jag gör nog fan det!

För ska man vara ärlig så är det ju påtåren man vill åt!

Litet filmklipp kommer här..



Snart rullar vi ut igen så häng på nu!

Avesta 21/10

Sandviken 22/10 (Slutsålt)

Härnösand 27/10 (fåtal biljetter kvar)

Östersund 28/10  (slutsålt)

Bollnäs 29/10

Borlänge 5/11 (fåtal biljetter kvar)

Biljetter hittar ni på TICNET
mer info på vår hemsida http://www.smastadsliv.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar