söndag 2 oktober 2011

Gävle i lördags blev en hejdundrande succe!

Det blev en heldag i Gävle igår med två fantastiska föreställningar.

Att Gävle är ett av småstadslivs absolut starkaste fästen är nu bara fakta och hela småstadslivsgänget kommer alltid hålla denna stad mycket varmt om hjärtat.
Stort tack från hela småstadslivsgänget till alla ni som kom och förgyllde vår lördag på folkets hus i Gävle, för det blev två helt magiska föreställningar där trycket var enormt.
Nog för att vi var trötta både mentalt och fysiskt denna långa dag med det var inget som berörde oss då vi fick ett sånt här makalöst mottagande av Gävleborna, bara att buga och bocka för er kärlek för denna småstadslivshumor, Tack!

"Publiken tjuter av skratt" Klicka på länken här nedan.

Här kan du läsa vad Gefle Dagblad tyckte som var på plats!



Foto Moa Helsing: i Gävle är småstadsliv som på hemmaplan.
 
Sen hade vi under den andra föreställningen ett ganska så unikt sällskap på sex personer längst fram på första bänkraden, ett sällskap som berör och gör oss mycket stolta.
Längst fram satt sex personer som var blinda och med hjälp av en hörslinga fick hjälp av en tolk att förklara vad som hände rent praktiskt på scenen, alla våra dialoger kunde dom skratta åt själva.
Det var underbart att se dessa blinda människor skratta och följa med i vår galenskap på scen, härligt att se vad småstadsliv lockar och inget handikapp i världen ska få stoppa någon att skratta med i vår skruvade hälsingehumor.



Foto Moa Helsing: Inget handikapp i världen skall hindra någon att få höra om städtanternas vilda jakt efter ett gubbskinn.

Nu har teamet 2 dagars vila sen rullar vi på onsdag mot Söderhamn-Sundsvall-Sollefteå-Örnsköldsvik-Skellefteå.

Sundsvall slutsålt dock, helt otroligt det med! ska Sundsvall bli nästa stora småstadslivsfäste månne?

Vi ses därute tycker jag, biljetter hittar ni på TICNET!



Foto Moa Helsing: Anna Karin & Lena rullar vidare norrut nu.









2 kommentarer:

  1. det är helt slutsålt i borlänge också. Passa er för galna borlängebor med järnrör! kom te falun ska ni få stående ovationer!

    SvaraRadera
  2. Kul att dom som var blinda också kunde få njuta av er humor. MEN vad var det för stackare som skulle beskriva genom en hörslinga vad som hände på scen??? Måste ha varit det svåraste jobb en människa någonsin haft :)

    SvaraRadera