lördag 8 oktober 2011

När vi trodde att det inte kunde bli mer tryck då kom vi till Sollefteå!

Efter en helt makalös kväll i Sundsvall så trodde vi att detta inte kommer gå att toppa.

Men så fel vi fick och efter att vi tillbringat hela dagen i denna lilla sömniga stad så var inte förväntningarna så värst höga, det var gråkallt och lite dagen efter känsla där vi spatserade runt bland storgatans alla butiker.
Vi hade aldrig varit här förut med vårt småstadslivsfenomen, Sollefteå var ny mark för oss och hur mycket småstadsliv fanns det här egentligen? hur skulle dom ta emot oss? skulle det bli trögt och tungjobbat på scen?

Många frågor som sagt, hur skulle detta gå!?

Svaret kommer här..

Utsålt och Sollefteå blev det bästa trycket vi nånsin haft vid nån föreställning!

Helt otroligt vilken glad överaskning detta Sollefteå blev som med sin fullsatta salong förvandlades till en hejdlös skrattfest, alltså ingen av oss i gänget tror jag haft så roligt bakom eller på scenen förut.
Den där supersköna känslan där vi bakom scen mellan sketherna bara ler mot varandra och skakar på huvudet, sånna här kvällar går egentligen inte att förmedla med ord för den måste upplevas, Punkt!




                       Tack Sollefteå och till er kommer vi gärna igen!

Nästa fråga, kommer Örnsköldsvik kunna toppa det här? ska väl inte kunna gå va, eller?

Folkan teatern Örnsköldsvik showtime klockan 19.00.

Välkomna!

1 kommentar:

  1. Jag var där i Sollefteå och även i Härnösand och såg er! Ni är bara bäst alltså :) Herregud vilka skickliga konstnärer ni är ojoj. Leif och sölve var ju bara bäst, näst efter stånk-tommy och städtanterna :)

    SvaraRadera