måndag 17 oktober 2011

Ny vecka och på fredag åker vi ut en sväng igen.

Avesta på fredag sen väntar ett knökfullt Sandviken.

Härlig helg att vänta med andra ord, annars rullar dagarna på här i hälsingeskogarna. Just i detta nu skrivs det lite manus för radioreklam till Västernorrland och kollektivtrafiken.Vi spelar in reklamspotarna i Roxa studion på onsdag.
Sen planerar vi för ett nytt filmprojekt som kommer filmas fram till våren 2012, mer om det längre fram då det klarnar upp lite mer.
har vi gett klartecken för en ny säsong av lite radiohumor på Sveriges radio p4, så vi kommer producera både film & radio under 2012.
Sen skall jag börja snickra på en ny liveshow till sommaren 2012 och en stor sommarturne är att vänta då jag fått tjuvkikat på turneplanen redan nu, såg Umeå och Västerås faktiskt, spännande värre gott folk!


Leif & Sölve föddes under 2011.

Nya figurer under 2011 har ju varit Anna Karin och dom två arrangörerna Leif & Sölve från radioserien Anosch vägkrog, och dom har verkligen varit roliga att jobba med under nya showen.
nu skall det bli spännande att se vilka nya karaktärer som kommer att födas under 2012, vi har ju ett par i arkivet som bara väntar att få komma ut i dagsljuset om man säger.

Men som sagt, först ska vi showa lite till, turnen fortsätter på fredag och lördag då Avesta och Sandviken skall få besök av detta gäng från Alfta.

Ses i helgen, hörs hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar