tisdag 25 oktober 2011

På torsdag fortsätter turnen.

Avesta och Sandviken blev hur bra som helst.

Publiken i Avesta var precis lika trevliga som när vi var där 2010, en artig och kunnig publik. Och vårt mål nu är att försöka komma tillbaka till Avesta sommaren 2012 med vår nya show, men då siktar vi in oss på att uppträda i den vackra parken i anslutning till Avesta teatern. Bara hålla tummarna att vi kan sy ihop turneplanen då med Avesta och parken där, som sagt det vore riktigt kul.

Sen var det Sandvikens tur att få besök av Småstadsliv LIVE och vilken pangkväll de blev, det var första gången vi var här med showen och hit vill vi igen. Vilket tryck!
En absolut fullsatt salong var med i varje sketch och gjorde denna afton till en utav dom bästa kvällarna på hela turnen, så vi säger lika här. Vi ska försöka komma till Sandviken med vår nya show sommaren 2012, för en sån här fantastisk publik vill man uppleva igen.



Sandviken blev en riktig publikfest.

nu vilar vi några dagar innan vi tar sikte på 2 stycken fullsatta salonger i Härnösand på torsdag och Östersund på fredag, sen landar vi på hemmamark kan man säga Bollnäs på lördag.

Jaaaaaa men vi kör väl da!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar