torsdag 1 september 2011

En galen utflykt till ända.

Stånk Tommy & Johanna har varit ute på vägarna och gjort reklam inför den stundande höstturnen och det dröjde inte länge innan hysterin var igång.

Avesta blev första stoppet för dom två där Stånk Tommy hamnade i hetluften direkt då han vrålade åt en förbipasserande att sätta på sig en cykelhjälm, men den äldre herren var inte särskilt glad över denna uppmaning och började skälla på denna orangeklädda mekaniker. Och det var tur att den storväxte och skäggprydde Johanna Andersson var med och kunde medla och lugna den mycket upprörde mannen.
Stånk Tommy själv njöt av uppståndelsen och gjorde sitt bästa för att lunsa på om man säger.

Sedan Rulllade bussen vidare mot Gävle där Johanna Andersson fick den briljanta ideen att i Storvik leta lite kor som hon skulle försöka rida på, och det var en mycket annorlunda upplevelse där Johanna Andersson likt en Usain Bolt i högform springer efter en flyende koflock, det var väl tur att korna var snabbare än denna kvinna den här dagen.

Men det hade varit en vacker syn med Johanna sittandes på en vild ko hoppandes och studsandes i klänning och kappa. Och bildbevis på kojakten m.m kommer på Youtube lite längre fram.

Radio intervju i Gävle på p4 och ni kan ju lyssna själva hur lätt det är att intervjua dessa två, Charlotta Cederlöf ska ha mycket beröm för sitt tålamod.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=786&artikel=4671766

Sen var det dags för Hälsingland att få lite information om höstturnen och kaoset fortsatte i Hudiksvall där trafikstockning skulle styras upp av en vilt vrålande Stånk Tommy, Johanna fäktade på och charmade och kramade alla karlar hon såg.

Och till sist vill jaga be om ursäkt till Söderhamns bibliotek, Stånk Tommy ska inte vistas på ett bibliotek för där ska man vara tyst. Ja jävlar du! som sagt det kommer en liten film om den här resan lite längre fram.

Turnestarten börjar 28/9 i Hudiksvall, vi ses därute!

Hörs hej!

1 kommentar:

  1. Ser fram emot filmen! Hoppas Henke (?) fick med min reaktion från Sandviken när du visste mitt namn ;D Det vill jag fan se!

    Underbart att få träffa er igen och ser fram emot 22.a oktober.

    Kram på er!

    // Angelica the stalker

    SvaraRadera