torsdag 22 september 2011

Dokumentärfilmaren har hört av sig.

Och han vill träffa småstadslivs figurerna åter igen.

Det är nu 4 år sedan som denna dokumentärfilmare under en månads tid levde med dessa människor i den lilla staden i den hälsingska skogen.



Han fick träffa den förtidspensionerade viltvårdaren Örjan med stor passion för hundar, jakt och musik. Sedan fick han ju träffa Stånk Tommy vars liv kretsade kring hans mekaniska verkstad som blev en lite annorlunda upplevelse, där armbrytning trots angling dan före och en vild jakt på lurvpösar blev en vardag.
För att inte tala om radarparet Agneta Patrull & Johanna Andersson som delade med sig av sina problem och svårigheter på sin lilla arbetsplats i vardag som till fest.
Han fick träffa den förvuxna tonåringen och hårdrockaren Kenta som lånat ut en hundring som alla vet är en början på en miljon till Jonny Borgf, denna Jonny som släppte bomben om sin läggning inför sina arbetskamrater vid en fika på jobbet.

Nu reser alltså denna dokumentärfilmare åter tillbaka 4 år senare för att följa upp och bena ur vad som hänt under tiden som gått, så i denna film kommer småstadslivs figurerna åter igen tala direkt till tittaren och dela med sig av sina liv och funderingar.
Sen har det ju dykt upp lite nya figurer i denna lilla stad så denna gång är nog dokumentärfilmaren tvungen att stanna minst 2 månader tror jag.

Så här såg det ut när dokumentärfilmaren för första gången besökte den lilla stad och nu är det nog dags igen, småstadsliv och återträffen under planering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar