torsdag 14 oktober 2010

Torsdag

andra repet avklarat och det går fortfarande lika bra. det så roligt att vara igång igen!

Vi har lämnat uppgifter om det på vår facebook sida, men ni som inte har sett det ska såklart bli informerad om det här också. Ni som ville se småstadsliv live i Östersund men inte hann på biljetter så har vi släppt 100 till så först till kvarn nu!

men är det inte sjukt ändå!? bara lilla vi från lilla lilla alfta, som gjorde en liten liten film har så många som tycker om våra projekt. jag glömmer att skriva om hur glada vi är över det! att vi säljer slut på biljetter i östersund, sundsvall, gävle osv är helt sjukt för oss, och sjukt roligt. för egentligen... det här med småstadsliv live var en stor chansning, ingen av oss som var med i filmerna hade någonsin stått på en scen förr, crille som skrev en hel uppsättning hade aldrig skrivit nå teater innan. och ändå kom ni och gav oss en chans! och vi verkade ro hem det. Det var 1500 människor som var och såg oss i edsbyn i somras, och den responses vi har fått på det får oss att inte sluta. så det är för er, mina vänner som vi fortsätter! Tack för att ni finns och stöttar oss, utan er hade det vart omöjligt.
Här kommer några bilder från i våras när vi var och kollade på scenen i edsbyn och vi inte hade en aning om vad som väntade oss. det var då och nu åker vi på turné en vecka! konstigt och hur bra som helst.

Vi ses i höst! /Martina




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar