måndag 22 augusti 2011

Städtanterna & Stånk Tommy på bröllopet i lördags.

Lördag förmiddag rullade vi mot Örnsköldsvik.

Ett bröllop stod på agendan och en bröllopsfest vid Nävertjäls bygdegård utanför Övik, brudparet hade önskat sig lite småstadslivs underhållning av städtanterna samt hör och häpna Stånk Tommy.

Stånk Tommy på en bröllopsfest?!

Hur skola nu detta sluta, men han visade sig vara på riktigt bra humör den här lördagskvällen.
Förutom att han bjöd brudgummen på lite Pellebrytning så undervisade han brudparet en äkta sambakurs ala Stånkis. Väldigt passande och bra på en bröllopsfest tyckte denna orangklädde mekaniker från Hälsingland.


Stånkis gjorde sitt första bröllop och rörde omkring rejält om man säger.

Sen så hade ju såklart städtanterna fått lite inside information om självaste brudgummen som tydligen hade dansat magdans med en bög i Dubai och dennes pojkvän blivit så svartsjuk att han lämnat dj båset och dragit från nattklubben.
Och det var ju nått som Agneta & Johanna tyckte var lägligt att ta upp vid denna stora dag för detta brudpar, klart att den smaskiga magdans bög historien skulle berättas och kryddas på med lite egna erfarenheter med magdanser och gayklubbar.

Sen så kulminerade kvällen då Ingmar vinglar in på scenen och oroar sig för både virus på datan och dotterns Venus flytt till Uppsala, kondomsnack och jätterövar från Hawaii ekade i bygdegården när Johanna upprört läxade upp sin man.
Och tur var att brudgummen Henrik snällt ställde upp i den sketchen med att spela familjen Anderssons dotter Venus.


Brudgummen fick spela dottern Venus för en stund, och tvingas lyssna på Ingmar & Johannas tjaffs om jätterövar från Hawaii och en preventivmedels debatt på relativt låg nivå.

Normal och stillsam bröllopsskiva, nja? Men förbannat roligt JA!

All lycka till brudparet Henrik & Ida!

Tack för att vi fick komma och härja på lite.

Hörs hej!

1 kommentar:

  1. jag ska lätt ringa in er till mitt bröllop bröllop.. om inte jag gifter mig med dig förstås ;)

    SvaraRadera