onsdag 24 augusti 2011

Kan vara vår sista scenshow med den här formen.

Vi står just nu inför en stor höstturne med vår nya scenshow "Bland braköl & samurajlådor"

Och det kan bli den sista turen med den här formen, jag är i skrivandets stund lite tveksam om vi ska åka runt ett år till under 2012 med detta koncept.  Det känns nästan som att vi ska byta skepnad och ta en ny väg genom liveprojektet och småstadsfenomenet.
Vi har rullat med en helt sanslös utsåld turne i över ett år nu och varför ändra ett sådant vinnande koncept undrar ni då.




Fast det är kanske just det, jag vill komma ihåg Småstadsliv LIVE som en hejdundrande succe med slutsålda salonger, jag vill inte vara med om att vi vattnar ur och kör lite för mycket.
Och det sista vi kommer ihåg är halvfulla salonger med en gäspande publik som flinar istället för asgarvar som nu.

just därför är jag nyfiken att till 2012 smida om konceptet och paketera om hela vår humor och presentera den i en annan form, humorn och vår stil ska vi givetvis behålla men formen och skepnaden kan bli nått nytt.

FARS-PJÄS-TEATER-BUSKIS-KROGSHOW-MUSIKAL-STAND UP-LIVE-TALK SHOW-FYLLSKIVA-KALASFEST-BROTTAR CONTEST-EVENT LUSTAN-VRÅL UP-GLÅMSKÅP.



Listan kan göras lång vad man kan göra på en livescen men hur vi kommer se ut och presentera oss under 2012 kan bli nått helt annat, men målet är och kommer alltid att vara att underhålla och få folk att garva sina käftar ur led, för det tycker vi så förbannat mycket om, så det så!

Hörs hej!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar