fredag 5 augusti 2011

Manusskrivning och väntan på ett viktigt beslut.

Nya showen skall kryddas på med några nya sketcher.

Sen väntar vi på ett ganska så intressant beslut som kommer fattas i kungliga huvudstaden nångång i september, beslutet är så pass viktigt för vår fortsatta planering så en rad förfrågningar vi fått har vi varit tvungen att tacka nej till.


Kommer Småstadsliv få en egen tv-serie?

Men ska det kunna gå egentligen?! 2008 släppte vi vår första film lite på skoj i vår lilla by. En liten upplaga som vi trodde att bybor och våra släktingar skulle snällt köpa, men ack så fel vi hade.
Det var några fler som skola gilla det vi hade gjort, och nu tre år senare väntar vi på ett helt sanslöst beslut som kommer få oss att vråla likt Ronja rövardotters vårskrik om det blir ett ja.

För vem i helvete hade trott att gäng krogmänniskor från lilla Alfta utan utbildning eller erfarenhet från teater eller filmens värld skulle kunna nå ända fram till det här, det är ju nästan mer vrickat än själva filmerna.


Kroggänget som väntar på besked.


Men vad som än händer i september och vilket beslut vi får så kommer vår show att kryddas på med rörliga bilder från vår nya film, så för den som är nyfiken på hur nya filmen kommer bli så är det bara köpa en biljett till höstturnen och vår liveshow.

Ses därute gott folk!!

3 kommentarer:

  1. Hoppas beslutet går vägen!!!! Har själv sysslat med amatörfilmning de är så jävla kul...tandborstmördaren hette dom *skratt*
    Keep up the good work!!!
    Jag lär byta öra jag HÄJ!!!!!

    /Mariah i grycksbo

    SvaraRadera
  2. Jag längtar efter showen i Sandviken den 22.a oktober och jag längtar ihjäl mej efter nya filmen.

    En TV-serie med Småstadsliv skulle också vara helt fantastiskt! Men se till att det fortsätter bli "Småstadsliv" liksom så det inte blir regissören från TV-bolaget som ska lägga sig i hur ni ska spela eller hur karaktärerna ska röra sig eller att dom till och med blandar in nya karaktärer som inte ens ni har kommit på!

    Så fortsätt på "Småstadsliv-temat" eller hur man ska säga. Så det blir Småstadsliv av det hela och inget annat. För annars blir det inte lika roligt!

    Lycka till med allt! :D

    // Angelica

    SvaraRadera
  3. Kommer showen i höst vara densamma som ni visat i sommar? :) Eller blir det nytt manus?

    SvaraRadera