fredag 4 november 2011

Ännu en oförstående kulturrecensent mitt i en sanslös succe!

Vi lämnade ett vilt jublande Härnösand och ett kokande Östersund med en oförstående kulturrecensent bakom oss.

När vi under vår middag på gamla teatern i Östersund före vår föreställning såg denna personalstyrka som hotellet hade kallat in så förstod vi att det skulle gå hett till, vi hade kvällen innan avverkat en underbar utsåld fredagskväll på Härnösands teater med ett enormt tryck, men nu väntade Östersund och vi kände att det skulle bli en kväll utöver det vanliga.

Och det blev det ska ni veta.



Denna afton kunde närmast liknas vid en rockkonsert där detta garageband vid namn småstadsliv rockade hejvilt med jamtarna och den ensamma och oförstående kulturrecensenten på plats.
Och det är alltid lika kul att förbrylla dessa vilsna kulturutsända reportrar som inte kan sätta fingret på vad det egentligen dom får uppleva, ja vad är det för nått?
Men nått som dessa utsända reportrar aldrig kan blunda för är detta lyckorus som både vi på scen och publiken får uppleva, för just så blev den här kvällen i Östersund. Ett enda stort jävla lyckorus och en stor skrattfest.
Och kulturreportern som tyckte detta var en tröttsam bild av småstaden medgav dock att småstadslivgänget var ruskigt skickliga och nästan för träffsäkra, "för träffsäkra"? fast den myser vi på tycker jag.

Här är artikeln om ni är nyfiken på vad reportern skrev, klicka på länken här nedan!

Skickligt men tröttsamt om livet i småstaden / Länstidningen Östersund

Och här kommer ett litet filmklipp från Östersund.



Och på lördag så kör vi årets sista show inför en utsåld salong i Borlänge!

Obs!
I nästa blogginlägg tar jag upp den supertrevliga kvällen på hemmaplan i Bollnäs och den stora blåsningen som lilla Martina blev utsatt för, hehehehehehehehehehehe (helvetesgarvet!)

Ses då!

1 kommentar:

  1. Kulturreportern kanske skulle föredra något i stil med Tiokronors teatern, verkar det som...

    SvaraRadera