onsdag 6 juli 2011

Småstadslivs lilla sidoprojekt har nu haft sin första filmdag.

Småstadsliv har nu träffat den andra världen.

En tv kanal har visat intresse och vill att vi gör en liten kortfilm på vad vi sysslar med häruppe, mer om det i en intervju på Sveriges radio Gävleborg p4.


Och den andra världen blev ett produktionsbolag och ett filmteam med en regissör som kameraman och ljudtekniker som tidigare jobbat med dom allra bästa.

Här skulle dom nu börja sortera vad som händer i dom djupa hälsingeskogarna med fenomenet småstadsliv, och arbeta med ett gäng krogmänniskor som snickrat ihop 4st långfilmer, så hur skulle nu detta sluta?!

Lite genomgång är ju alltid bra.


Dagen började med en liten uppdukad frukostbuffe 08.00 på parkeringen vid Bollnäs tågstation, sedan spred teamet ut sig och vissa tog tåget medans andra rullade iväg med en gammal grön Saab som vid en närmare titt liknar den Saab som arrangörerna Leif & Sölve har.


Tystnad tagning action!

Det blev en tuff dag som innehöll många spikar och supertuffa scener där kamermän och ljudtekniker trängdes i ett bagageutrymmen med all sin teknik i 50 graders värme där dom försökte fånga våra karaktärers knepiga dialoger som innehöll svåra ord som hänne & dänne!

Men vem är då denna så övergivna lilla kvinna på perongen?


Men såklart fixade dom det utan problem, ett supervasst filmteam gjorde idag hälsingland med figurer som både vrålade och kastade saker i sin verkstad, Stånk Tommy klev in hårt denna första dag och lade nivån om man säger.

Ja efter den första dagen så kan vi inte säga annat än att det gick jäkligt bra, vi höll tidsschemat på så när en kvart, och det är riktigt bra jobbat av hela teamet, allt från lunch/fika ansvarige till produktionsassistenten, skådisarna, kameraman,ljudtekniker,ljuskille till regissören herself!

High five!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar